Terrænskydning2021-04-24T20:59:26+02:00

Terrænskydning = Træfsikkerhed + Tid

Overskriften betegner meget godt, hvad Terrænskydning går ud på.

At skyde riffel eller pistol i terræn er en naturoplevelse i sig selv og man bliver udfordret på en helt anden måde end på skydebanen.

Man skyder på mål i forskellige forme og farver og der kan være fra 1-5 mål. De kan stå fra få meters afstand til omkring 100-120 meters afstand. Skydestillingen kan være stående, knælende, siddende eller liggende. Der afgives altid 5 skud og man har normalt 8-12 sekunder til at afgive skuddene. Der findes to discipliner – terrænskydning og sekundskydning.

Helsinge Skytteforening har stolte traditioner med Terrænskydning. Dels er vi en af de klubber med flest aktive terrænskytter og dernæst har vi opnået en del medaljer helt fra Danske Mesterskaber og til lokale stævner.

Har du lyst til at se, hvordan det foregår – eller har lyst til at prøve, så trænes der på Saxegården Skyttecenter lørdage kl. 9-12.

Kontakt venligst Henning Pries på telefon: 20 72 86 76 for at lave aftale om fremmøde.

Stolte Terrænskydning vindere fra Helsinge Skytteforening