Kontingent2019-07-11T20:44:15+02:00

Års kontingent

Når du bliver medlem af Helsinge Skytteforening, sker det efter prøveskydninger.

Prøveskydningerne er til, for at du kan se om skydning er noget for dig. Du kan prøveskyde 5 skydeaftner, inden du skal tage beslutningen. Det er af ren lovmæssigt vedtagelse.

Når du skal meldes ind, skal du godkendes ved SKV, en såkaldt SKV6 blanket. Den er til, fordi lovmæssigt, skal politiet godkende dig, så du kan være i omgang med forenings våben. Det sker af sikkerhedsmæssige årsager. Det er en godkendelse, vi alle i foreningen, som grundlæggende har.

Når du så er godkendt, bliver du formelt medlem af Helsinge Skytteforening, hvor du vil modtage et medlemskort med foto af dig selv, navn og skytte nummer.

• Størrelsen på kortet, svarer til et dankort størrelse

Et skytte nummer, er et nummer du får tildelt, når du skal til konkurrencer. Det er et nummer dine resultater bliver registreret under, og du samtidig kan bruge i DGI’s app – Mit DGI. I den app, kan du se hvad dine point er, og din score sammenlignet med andre skytter i Danmark.

Har du yderligere spørgsmål, som ikke er besvaret her, angående kontingent, er du velkommen til at komme og besøge os.

Kontingent:

Kontingenter i klubben, er pr. 1.1.2019 fordelt således:

Under 18 år: 300,00 kr.

Over 18 år:   500,00 kr

Kontingentet betales for et helt kalender år, og betales først i året.

Ved indmelding i løbet af året, betales ligeledes for et helt kalender år.

Betaling:

Betaling for års kontingent, sendes til Handelsbanken på følgende konto nummer:

Reg. nr.: 6490

Konto nr.: 0002010079

Husk ved indbetaling af kontingent, at på føre dit navn og medlems nummer, så vi kan se hvem indbetalingen kommer fra.